Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Personalni treneri - iskustva

Vidim da ovde slabo govori o sportu, ali nadam se da će neko znati da mi odgovori na pitanje. U poslednje vreme se razmišljam o radu sa personalnim trenerom. Nisam neko ko se posebno razume u treniranje, volela bih da se stanjim, ali sve to na stranu, glavna motivacija mi je da ispravim i ojačam leđa kroz treninge, a za tako nešto bi mi bio potreban nadzor i pomoć. Znam da je to skupa investicija i zaista se ne bih upuštala u to ukoliko i nije najisplativija. Pa me zanima da li je neko od vas u nekom trenutku radio sa ličnim trenerom i kakva su vam iskustva?
2020 09 10
Ja sam 3 meseca išla u teretanu i imala personalnog trenera. On mi je formirao jelovnik, vežbe i uvek mi je bio dostupan za sva pitanja i nedoumice. Oko 100 e mesečno je sa korišćenjem teretane bilo. Jesam smršala, i držanje mi je bolje, imam više energije. Ali ne vredi taj novac. Ono što je najvažnije je izbor trenera, ako se odlučite za tu opciju. Trener mora biti stručno lice, a ne samoproklamovani fitness coach. Danas je teško napraviti razliku, jer su svi odjednom bogovi fitnesa. Po meni, iskreno, bolja je solucija otići kod nutricioniste, odraditi testove tolerancije na hranu, i ubaciti fizičku aktivnost po preporuci nutricioniste. Meni je to pomoglo više nego bilo koji trening. Znam sta me goji, i preveniram nagomilavanje kilograma.
2020 09 11
ako je cilj jacanje dubokih mislica ledja koji drze kicmu,tu je od fitnesa slaba vajda,ja iz iskustva preporucujem jogu sa akcentom na bas tu regiju.mene je to spasilo.fitnes se bazira na tim "vide mi se plocice" misicima,a jogicke vezbe za misice oko kicmenog stuba i generalno ispravno drzanje su po meni znatno bolja investicija.pri tom ne morate platiti licnog trenera,mozete otici na bilo koji kolektivni trening 2,3 puta nedeljno i videti rezultate relativno brzo.samo je isto tako bitno da se ide kod pravih instruktora,ne kod sarlatana kojih je prepun grad.
2020 09 11
Ja imam drugaricu koja se zove fitnes trenerom, zavrsila je fax, isla je i dalje ide na milion i jedan tzv strucni kurs, tj madopunjavanje svog znanja i diplome. Zaitsa je odlicna, jer nije kao vecina trenera. Kod nje se ide sa svim nalazima.doktora i sa lrvnom.slikom, kazes joj sta zelis od vezbi i rezultata i ona shodno tvom zdravstvenom.stanju formira ishranu i vezbe. Bila je prvakinja u dzudou, jaka je.ko crna zemlja, ali sto bi rekli svi moji koji je upoznaju, nikad ne bi reko da je fitnes trener, jer nije jedna od onih insta riba i ne radi cisto za to "vide mi se plocice" vec zaista vodi i radi neku dublju pricu.
2020 09 11
To je lepo. U kom gradu ste trenirali?
2022 10 20