Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

Za buduće mame /

Hemoroidi u trudnoci pomoc!

Nikad ih ranije nisam imala, nikad problema sa njima, imam jedan spoljni i ne boli me niit mi smeta jedino kad hodam ga osecam. Kupila sam fitorektum gel po preporuci, drugi dan ga koristim. Zanima me vase iskustvo i da li se povlace? citala sam da kad ih jednom dobijes stalno ih imas O.o bas sam zbunjena, ne bih volela da ih imam ceo zivot. pijem dosta tecnosti i jedem dosta vlakana, nemam problema sa opstipacijom do trudnoce, tek od pocetka imam zaztvore i predpostavljam da sam ovaj dobila kad sam poslednji put imala stolicu jer sam se bas namucila. svaki savet bi mi znacio, hvala drage dame!
2020 06 12
Ako je za utehu, ja imala jedan spoljni, za unutrašnje ne znam, u drugoj trudnoći i brzo je prošao i vise ih nisam imala. Hemoroida hoće od podizanja tereta, a trudnoća je sama po sebi teret za organizam, od začinjene hrane, od neadekvatne ishrane, od sedenja. Meni je izašao mislim od tereta prve bebe, plus neadekvatna ishrana.
2020 06 14
I ja sam imala u trudnoci, ponekad i dan danas mi se vrate. Meni samo ovo pomaze po preporuci ginekologa. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2e185d73c9534baaef33d1a365f4be93.jpg)
2021 05 29