Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sinsay, mišljenje

Ćao :) Zanima me vaše mišljenje o ovom brendu, često mi iskaču reklame i deluje prejeftinoo, na slikama deluje okej, sad baš ne znam kakvi su materijali uživo zbog cene. Da li je ono obučeš dva puta i baciš u krpe ili?
pre 25 dana, 19:50
Ja sam prezadovoljna njihovim stvarima. Tu oblacim dete a nadjem i ja nesto za sebe. Svakako je kvalitetnije od Pepca. A cene su im smesne,imam tri majice od njih,sandale i patike koje su izdrzale proslu godinu,a i ovu ce verovatno. Bele čarape plitke su im isto kvalitetnije od Pepcovih belih. Kada bi trebalo da biram pre bi odabrala Sinsay nego Pepco. Mada u Sinsay-u sve se brzo rasproda ako idete u radnje sa tim slikama sto ste videli online,a porucila sa njihovog sajta nisam nikad jer mi je nesigurno da ja plaćam unapred karticom i ostavljam podatke tu. Jer koliko sam videla ne postoji mogućnost slanja pouzećem.
pre 25 dana, 20:01
Ja sam licno zadovoljna. Imam dosta stvari. Patike nosim evo drugu godinu, cesto, citave i preudobne. Dukseve, helanke, dve haljine, sve je noseno, prano i jos uvek citavo. To je moje misljenje i iskustvo. :)
pre 25 dana, 20:03
> tashicica94: > Ja sam prezadovoljna njihovim stvarima. Tu oblacim dete a nadjem i ja nesto za sebe. > Svakako je kvalitetnije od Pepca. > A cene su im smesne,imam tri majice od njih,sandale i patike koje su izdrzale proslu godinu,a i ovu ce verovatno. > Bele čarape plitke su im isto kvalitetnije od Pepcovih belih. > Kada bi trebalo da biram pre bi odabrala Sinsay nego Pepco. Mada u Sinsay-u sve se brzo rasproda ako idete u radnje sa tim slikama sto ste videli online,a porucila sa njihovog sajta nisam nikad jer mi je nesigurno da ja plaćam unapred karticom i ostavljam podatke tu. Jer koliko sam videla ne postoji mogućnost slanja pouzećem. Slazem se sa vama. Inace stvari mozete poruciti online sa sajta i navesti najblizu vama prodavnicu, njihovu jel, da vam tamo stigne roba i tako preuzmete. U tom slucaju dostava je recimo besplatna.
pre 25 dana, 20:05
Ja od njih imam donji veš i spavaćice, to su mi omiljene i najkvalitetnije koje imam. Već par godina ih nosim, perem-derem, makle se nisu. Sestri sam kupila kožnu jaknu pre jedno 3 godine na nekoj rasprodaji (za tipa 1500 dinara), non stop je nosi i tek sad su počeli tragovi nošenja da se vide po rubovima jakne kad se zagleda
pre 25 dana, 21:20
> tashicica94: > Ja sam prezadovoljna njihovim stvarima. Tu oblacim dete a nadjem i ja nesto za sebe. > Svakako je kvalitetnije od Pepca. > A cene su im smesne,imam tri majice od njih,sandale i patike koje su izdrzale proslu godinu,a i ovu ce verovatno. > Bele čarape plitke su im isto kvalitetnije od Pepcovih belih. > Kada bi trebalo da biram pre bi odabrala Sinsay nego Pepco. Mada u Sinsay-u sve se brzo rasproda ako idete u radnje sa tim slikama sto ste videli online,a porucila sa njihovog sajta nisam nikad jer mi je nesigurno da ja plaćam unapred karticom i ostavljam podatke tu. Jer koliko sam videla ne postoji mogućnost slanja pouzećem. Postoji mogucnost slanja pouzecem,ja samo tako narucujem.Postarina je oko 700 dinara,mada ponekad bude neka akcija da je postarina besplatna na odredjeni iznos kupovine.
pre 25 dana, 06:12
I ja sam zadovoljna, nije to sad neki ekstra kvalitet, ali je sasvim solidno u poređenju sa cenom. Imam i na profilu nekoliko stvari iz Sinsay. 🌸
pre 24 dana, 13:38
Cene su zaista smesne, cak i nekoliko puta da se obuce po toj ceni je top. Zavisi sve od modela do modela. Porucila sam haljinicu za 600 dinara, uzivo je bila dosta bolja, odmah sam posle toga porucila iste te u 3 boje jos… Mislim da su te basic stvari super da se uzivo ne razlikuje puno od sajta. Brusevi su im super, bukvalno 300/400 dinara. Ali ako gledate npr sako i pantalone po ceni od 1000/2000 din, to je uzivo dosta tanji materijal i bas se guzva uzivo. Jaknice su iste uzivo kao na slikama…
pre 24 dana, 20:29
Meni su sasvim ok. Cene niske, ima svašta , jedino mi se majice nisu pokazale bas najbolje,mada posle 3 nošenja za po kuci su sasvim u redu. Ali zato haljinice trenerke jaknice traju mi već duže vreme ….
pre 24 dana, 20:36
Spavacice i pidzame su im odlicne, a jako povoljne i za njih preporuka dok npr. kvalitetom carapa uopste nisam zadovoljna, bio je bas neki uzasan materijal tih tada porucenih. Sto se tice dostave, cesto variraju cene dostave u slucaju placanja pouzecem, nekada je to oko 700 dinara, nekada oko 200, a zna da bude i potpuno besplatna dostava.
pre 23 dana, 22:52
Meni su farmerke jedino ok i nista vise. Waikiki je mozda za nijansu skuplji a kvalitet je bar 3 buda bolji. Jos ako si relativno blizu nekog waikiki outleta onda max preporuka. U waikiki outletu su smesne cene,jedino sto treba bas dosta vremena jer su uglavnom pretrpani i mora da se bunari. Ali uz upornost i malo vise vremena se svakako isplati. Ja odvojim jednom u dva meseca 4-5 sati i napunim gepek za oko 150€-za decu,muza i mene. Tu bude i preko 50 atrikala... zavisi koje doba godine..
pre 23 dana, 00:58
> MAJA11: > Spavacice i pidzame su im odlicne, a jako povoljne i za njih preporuka dok npr. kvalitetom carapa uopste nisam zadovoljna, bio je bas neki uzasan materijal tih tada porucenih. > Sto se tice dostave, cesto variraju cene dostave u slucaju placanja pouzecem, nekada je to oko 700 dinara, nekada oko 200, a zna da bude i potpuno besplatna dostava. Najuzasnijije carape ikada!verujem da su od kesa reciklirane
pre 23 dana, 06:29
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/87910c282bf702f597f313a72b884a98.jpg) da znate
pre 21 dana, 19:41
Um sto se tice sinsay-a I have a problem x-) x-) ovo je samo deo mojih porudzbina ,:) mada ja narucujem i home decor hello kitty kolekcija fen, kofer... mislim kako to zaobici ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0a02397b08a0bccc3b22034a79223d63.jpg)
pre 20 dana, 15:44
U svakoj radnji ima i gluposti i dobrih komada. Ja lično, volim uživo da pogledam garderobu zbog materijala i u svaku radnju zavirim, kako u XYZ, tako i u Terranovu. U Sinsay radnji kad su finalna sniženja, ima džabe stvari, pogotovo za decu, plus je pamuk. Bude vec na popustu, pa na drugi proizvod jos dodatni popust. Bude i finih elegantnijih stvari za odrasle bas jeftino, tako da mozes naručiti bez velike bojazni da će stići nešto neupotrebljivo. Ja sam neka dva fensi plišana taburea kupila na finalnom snizenju za 1050 dinara, čitavi su već dve godine, ništa im ne fali
pre 20 dana, 20:35
1 2