Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Skidanje stomaka, savet?

Porodila sam se pre 3 meseca drugi put i ostao mi je prilicno veliki stomak. Nisam to ocekivala jer sam mrsavica i jedino grudi su mi u plusu, ostalo slabo 😁 Posle prvog porodjaja sve se vratilo jos u prvih mesec dana. Bas sam frustrirana jer sam mrsava a stomak kao da sam trudna i dalje. U trudnoci sam se ugojila 10kg i bas nisam ocekivala ovo. Imate li neki savet? Za teretanu nemam vremena, nemam vremena ni da se istusiram kao covek. Najveci problem je sto nista ne mogu da obucem jer mi treba dva puta veci broj u struku nego u nogama. Da li sam zakasnila za onaj pojas?
2023 01 02
Trčanje ubedljivo najbolje skida stomak,i izbaci belo brašno,smanji slatkiše. Ja sam sad 7.mesec, ugojila se već 10kg ali sam sigurna da ću trčanjem iskorigovati jer kad god prestanem eto njega tu,doduše nikad nisam imala veći ali kad god sam trenirala uvek su popovali o trčanju za skidanje stomaka,kardio vežbe.
2023 01 02
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f5b19ec68529101312f850d3d9aec29a.jpg)
2023 01 03
Sa prvim detetom, porodjaj sa 20 godina- stomak je takoreći odmah spao, ispostavilo se da sam imala 3 kg manje nego pre trudnoće, sa drugim detetom u 24, je stajao koji mesec, a sa trećim u 35 mi je dugo stajao stomak, drugi i treći porodjaj je ostala ista kilaža. Nije poenta u salu, nego u mišićima trbušnim, vrati se na svoje posle odredjenog vremena, meni sa trećim posle godinu dana.. sad sa 46 nemam stomak 😅. Tako da ne morate da brinete, sem ako se ne ugojite dodatno, ali to će već biti samo salo u pitanju
2023 01 03
Sa 60kg sam ostala trudna, sada imam 58. Mrsava sam a jedem sve i svasta i uzivam u svim nezdravim stvarima i opet nikako da se ugoijm. Zato taj stomak tako ruzno izgleda, bas dolazi do izrazaja. A s obzirom da sam sama sa dva klinca nemam bas vremena da se hranim zdravo a i da vezbam. Jedino dosta hodam, dete mi samo tada i spava dok se vozi pa onda prelazim kilometre dnevno. Nikada nisam dozvoljavala da mi se narusi samopouzdanje, uvek sam imala visoko misljenje o sebi i smatram da svi moraju prvo voleti sebe ali sada mi je sve to opasno poljuljano.
2023 01 03
Ja ne mogu da skinem stomak vec dugo.Trece dete ima 4g.Vremena za teretanu nemam niti za vezbanje po spravama kod nas u parkicu.Kuci kad se setim i kad sam odmorna radim.Setam koliko mi obaveze dozvole.Posao mi je takav da sam svakodnevno za volanom jer su rute daleko od moje kuce.Ne bih peske mogla da zavrsavam jer idem po 20km i vise jer sam neki vid komercijale (muz mi je automehanicar pa sam ja u doteravanju delova i razvozu nekih na obradu).Sve vezano oko njegovog posla.
2023 01 03
Svakoj ženi koja se u skorije vreme porodila je poljuljano samopouzdanje pod naletom hormona i velikom promenom u životu, sto od nespavanja i umora, sto od brige oko bebe, sto od toga sto se slabo druži, ali to sve dodje vremenom na svoje. Samo ženama kojima drugi čuvaju bebe, dok one obilaze trzne centre i sede u kafićima sa prijateljicama, je sasvim ok. Kad ti je jedno dete malo, a drugo bebac od par meseci, normalno je da se ne osećaš skroz super, jer je to veliki napor i obaveza, psihički i fizički
2023 01 03
Proveri prvo da nije dijastaza, do tada nemoj da radis vezbe na svoju ruku. Kod mene je dijastaza problem
2023 01 06
> SveJeNaProdaju: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f5b19ec68529101312f850d3d9aec29a.jpg) Vežbama nije moguće "ciljati" salo na određenim mestima.
2023 06 09
Ebo ja sam smrsala skoro 7 kg, stomak mi se vidno smanjio. Vezba mi je trcanje za decom😂i naravno, busna kasika hehe
2023 07 03
Svako jutro čaj, laneno seme, čija (koji su stajali u vodi preko noći), jedenje sirove hrane (voće i povrće), izbacivanje proizvoda od belog brašna i šećera. Polako, ali sigurno 🙂
2023 09 13