Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

STA JE BOLJE - limundo ili kupindo?

Hej cure. Sta koristite i koji sajt je po Vama bolji? Kupindo ili Limundo?
2022 05 29
Iskreno, na Limundu tesko da mozete da budete konkurentni. Tamo ima brdo preprodavaca koji stavljaju pocetne cene 10 ili 99 dinara i nije realno, jednostavno ne mozete da im parirate. Okacite na Kupindo, pa nek stoji, kupac se nekad ceka i ceka, al nekad i doceka. Ranije su bila xy puta bolja oba sajta. Vise ne.
2022 05 29
Meni Limundo.Na Limundu bas kupujem,na Kupindu retko kada.Kao prodavac,nisam koristila Kupindo,a na Limundu prodam cesce nego ovde..Inace clanica iznad je u pravu,na Limundu je velika konkurencija,mada po mom misljenju ipak stvari odu po realnoj ceni.Ako stavite cenu na aukciji 99 din,moze da ode i na 50000 ali i da se proda za 99 din.Sve zavisi kolika je potraznja za nekim predmetom.Opet imate i varijantu fixne cene...Mislim da ljudi mnogo vise prate i pretrazuju Limundo,nego Kupindo.
2022 05 29
Znaci ta dva sajta nisu spojena, objavila sma nesto na Kupindu i pokazuje mi se na Limundu :( nova sam pa sad tek gledam kako sajtovi funkcionisu. Hvala Vam puno. Gledala sam i neke FB grupe. Citala sam da clanice daju garderobu pa uzmu procenat m, verujem da i tu ima dosta prevara pa treva biti pazljiv :)
2022 05 29
Kupindo niko ne gleda više. Postavite na Limundu po fiksnoj ceni, a ako nekom bude skupo, može da predloži manje, a možete i nešto na aukciju, nešto po fiksnoj ceni, pa ćete videti kako će ići. Samo cene su tamo niže od realnih, pa to uglavnom privuče kupce, ali bude i da ode na solidnu cifru kad je nešto posebno i markirano.
2022 05 29
Od postavljanja na kupindo sam odustala još u početku, jer nisam imala preglede i lajkove. Malo je pregleda i na limundu, ali uspevam ponekad da prodam i to isključivo stvari koje postavim po veoma povoljnoj fiksnoj ceni (što je skoro nemoguće na krpicama 😂).
2022 05 29
Kada ukucate nesto u pretragu izbacuje vam rezultate sa oba sajta. Na Limundu mozete staviti i aukciju i kupi odmah cenu.
2022 05 29
Ja se nisam snašla i odustala sam od tih sajtova🤣
2022 05 29
Nema potrebe da odustajes. Mozda ce ti biti potrebno malo vreme da se snadjes ali te mi mozemo uputiti. Na limundu imas opciju aukcije i opciju fiksne cene i mozes kombinovati te dve. Npr. postavis aukciju, a postavis i fiksnu cenu ako neko ne zeli da ceka aukciju ima opciju fiksne cene da kupi odmah.
2022 05 29
Ja koristim oba, ali na Limundu imam više prodaja i pregleda. Prodajem isključivo sa fiksnom cenom, mada licitacija pomaže za više pregleda u slučaju da ne prodate preko te opcije. Ja sam imala jednu licitaciju za sandale i na kraju je nedelju dana nakon istekle licitacije žena kupila po fiksnoj ceni. Licitacija mi je na taj način skoro pa utrostručila preglede
2022 05 30
Iz ugla kupca limundo mi je bolji za odeću, a kupindo za knjige.
2022 05 30
Zdravo, izvinjavam se sto mozda skrecem s teme, da li neko ima iskustva sa Sasomange sajtu i ako moze da podeli utiske? Ja licno kupindo koristim i okej mi je skroz, mada zadnjih par godina prodaja je teza preko kupinda, mnogo bolja je bila pre :)
2022 05 30
Ako neko moze da podeli iskustvo sa prodajom na FB i kako poceti? Da li mozete ostaviti imena nekih grupa koje su sigurne i koje ste koristile :)
2022 05 30
> teodorica2312: > Zdravo, izvinjavam se sto mozda skrecem s teme, da li neko ima iskustva sa Sasomange sajtu i ako moze da podeli utiske? > Ja licno kupindo koristim i okej mi je skroz, mada zadnjih par godina prodaja je teza preko kupinda, mnogo bolja je bila pre :) Ne bi prepoiru uka Sasomange, dosta ludaka i slaba prodaja tamo. :)
2022 05 30
Koristim i Limundo i Kupindo od 2010 godine, pre sam mnogo vise bila aktivna na Limundu, sad postavim na Kupindu pa kad se proda. Kad ulovim vremena postavljam licitacije ali jeste istina da je velika konkurencija , ali uvek se vodim parolom, svaka roba ima svog kupca :D
2022 05 31
1 2